EnglishSlovensko
Dom dva topola

Storitve

Glede na opremljenost doma, izvrstno kuhinjo, ugoden geografski položaj in klimo, ter prijazno postrežbo želi Dom dva topola postati priljubljena destinacija gostov, ki si želijo zdravstvenega turizma, različnih obšolskih dejavnosti, rekreacije, seminarskih in drugih dejavnosti ali zgolj oddiha v prijetnem okolju. Ker so osrednji poletni meseci namenjeni predvsem programu obmorske obnovitvene rehabilitacije distrofikov pa je v preostalem času predsezone in posezone po atraktivnih cenah možno koristiti storitve doma za idealne aktivne počitnice, lažje ali težje sprehode ob morski obali, različne izlete v idilične primorske turistične točke in raznolike ture po urejenih kolesarskih poteh.

Slika Slika Slika

Šola v naravi

Šola v naravi je ena od atraktivnih oblik vzgoje in izobraževanja mladih, ki smo jo kot tako prepoznali tudi v našem Domu dva topola. Zaradi zasedenosti doma v času od maja do septembra se lahko možnosti odlične lokacije doma izkoristijo za programe šole v naravi s poudarkoma na naravoslovju, družboslovju ali športu predvsem v preostalih mesecih, kar so že preizkusili prenekateri mladi.


Organizacija seminarjev

Oddaljenost od vsakodnevnega vrveža spodbudno vpliva na večjo koncentracijo in ustvarjalnost, prijetna atmosfera pa je bistvo za uspeh vašega delovanja. V Domu dva topola se tako lahko izvedejo različni seminarji, izobraževalni programi in drugi dogodki za 10 do 40 udeležencev. V seminarskem prostoru je sodobna multimedijiska oprema. S pomočjo sinergije učinkov omenjene opreme, barv, pogleda na domski park in glasbe pa bo vaše srečanje zagotovo lahko še bolj kreativno. Skratka idealno okolje za različna srečanja.

Društvo distrofikov logo
Dom dva topola

DOM DVA TOPOLA
Levstikova 1
6310 Izola

Tel:  05 / 66 00 500
Fax: 05 / 64 17 500
e-pošta:e-kontakt

Vreme Izola
© 2010 Dom dva topola d.o.o